Ny bestyrelsesansvarlig for svømmeskolen

24
feb

Bestyrelsens tidligere svømmeskoleansvarlige Rikke Toft har af personlige årsager valgt, at trække sig fra Tritons bestyrelse og dermed også fra posten som ansvarlig for svømmeskolen. Rikke har udført et stort stykke arbejde som ansvarlig for svømmeskolen og har haft en betydningsfuld rolle i bestyrelsen, hvor hun absolut vil være savnet på alle måder.
Det er dog samtidig med stor glæde, at vi kan meddele, at vi har fundet en afløser til Rikke. Lene Hesselgren har sagt ja til at overtage Rikkes ansvar som bestyrelsesansvarlig for svømmeskolen.
Lene har selv været svømmer, Lenes ældste datter er tidligere konkurrencesvømmere og fungerer nu som træner i svømmeskolen, og Lenes mindste datter svømmer i svømmeskolen og har gjort det i flere år. Det er vores vurdering, at Lene har en god ballast til at kunne varetage den ledelsesmæssige opgave i svømmeskolen sammen med bestyrelsen.
Lene kommer til at overtage det ledelsesmæssige ansvar for svømmeskolens trænere og sammen med bestyrelsen det overordnede ansvar for udviklingen af svømmeskolen. Lene bliver konstitueret medlem af bestyrelsen frem til valget i september 2016.
Bestyrelsen arbejder i øjeblikket med strategiudvikling for svømmeskolen. Der er ingen tvivl om at vores svømmeskole er under forandring, til dels pga. skolereformen som vi specielt mærker på holdene for de lidt yngre svømmere og til dels pga. de svære konkurrence fra andre sportsgrene i kommunen. Der ligger en stor opgave i at ændre konceptet og tilbuddene i svømmeskolen, og det er noget af det der arbejdes meget målrettet på i øjeblikket.
Når det er sagt har vores seneste medlemsundersøgelse vist at vores medlemmer, i meget høj grad er tilfredse med vores undervisning, vores trænere og vores faciliteter, og det er vi naturligvis meget glade for.
Sideløbende med både strategi og konceptudvikling for svømmeskolen arbejder vi også med organiseringen. Vi leder pt. efter en ny faglig leder, som kan varetage den svømmefaglige opgave der ligger i svømmeskolen, som f.eks. kompetenceudvikling af vores mange trænere. Vi håber snart at finde den rigtige kandidat til det job.
Hvis der er spørgsmål omkring svømmeskolen er man, som altid, velkommen til at kontakte mig eller fremover også Lene Hesselgren, som træffes på lene.hesselgren@datagraf.dk.
Samtlige trænere indkaldes snarest til et trænermøde hvor I får lejlighed til at møde Lene og stille spørgsmål der måtte melde sig.
Vi ser frem til det fremtidige arbejde med svømmeskolen og byder velkommen ombord i Tritons ledelse.
Med venlig hilsen
Susanne Fischer
Formand, Svømmeklubben Triton Ballerup

Leave A Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *