10 stykker metal skal bringes med hjem til TRITONS KONGERIGE

1
nov

Triton Ballerups 17 juniorsvømmere står klar til deltagelse i dette efterårs danske kortbanemesterskaber i Aarhus.

Og det bliver ikke for at lægge olie på vandene, at juniorerne drager over mod det mørke Jylland for at kapre metal. Vi vil tvært imod skabe røre, og som havets budbringere, bringe så meget metal med hjem til de kongelige gemakker i Ballerup.

Vi har levet i lånt vand i månedsvis, men fejrer nu at vi har fået nøglerne tilbage til vores fantastiske trænings og stævnehal i East Kilbride Badet, og det er en fryd at samle klubben igen og sætte kursen mod nye horisonter.

Svømmer og trænere har vist en enorm målrettethed og arbejdsiver frem mod de kommende mesterskaber – svømmerne står nu klar, og vi går til Junior DM med stor glæde og forventninger om flotte resultater og målet er mindst 10 stykker metal.

Det ser ud til at en god håndfuld TRITON-svømmere kandiderer til at hive metal med hjem. Det vil derfor være særdeles stærkt hvis medaljerne bliver fordelt bredt i det stærke team. Men holdkapperne i specielt medleyløbene er vigtige for os, så der arbejder vi for at komme helt frem og øverst på podiet.

Ud over medaljer er målet at bringe TRITON holdet et skridt nærmere international klasse. Det kunne være stærkt at se flere TRITON-svømmere på landstrænerens liste, når der skal udtages til de internationale stævner.

Som junioransvarlig træner glæder jeg mig utroligt meget til at se hvad juniorerne kan i bassinet, når det for alvor går løs. En ting er hvad den sidste måneds træning har vist, noget andet er hvad svømmerne viser, når projektørerne er tændt og der skal svømmes stærkt.

Vi har fokus på at levere stærke tekniske og taktiske præstationer, og så skal vi ud og have en fest.

 

Holdet består af:

Julie Darlem Brandt, Mads Raaby Jensen, Magnus Aasberg, Niels Pauli Sparholt, Oliver Thor Sørensen, Josephine G. Lauridsen, Emilie Nyegaard, Gustav Klit Stjernholm, Mikkel S. Hansen, Mikala Ravn Borch, Liva Palmund, Kasper Bonnichsen, Frederikke Echardt, Line Strandby, Johan Joensen, Laura Janner og Sofie Hertzberg.

Med sportslig hilsen

Juniortræner

Karsten Olesen

 

Leave A Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *