Svømmeklubben Triton har de seneste fem dage haft 18 svømmere i Esbjerg, hvor hele den danske svømme-elite har været samlet til DM på kortbane

11
nov

Og svømmerne er kommet retur til Ballerup med hele fem medaljer, en EM udtagelse, tre nye klubrekorder og en masse personlige rekorder.

Signe Bro vandt 100 m fri og er dermed ny danmarksmester på distancen. Signe svømmede også en stærk 200 m fri-finale, hvor hun vandt en sølv-medalje. I begge løb kom Signe Bro under kravtiden til EM og er efter stævnet blevet udtaget til at repræsentere Danmark ved Glasgow i december.

Liva Palmund blev danmarksmester i ungdomsrækken i både 50 og 100 m. ryg. I begge løb forbedrede hun senior-klubrekorderne.

Emilie Nyegaard svømmede sig en en super flot bronzemedalje i ungdomsrækken i 200 bryst.
Generelt var der over hele linjen flot svømning og mange af svømmerne slog store personlige rekorder i løbet af mesterskabet.

Om lidt over en måned skal der svømmes DM for hold, hvor Triton er repræsenteret i landets bedste række og skal kæmpe mod otte andre af landets bedste svømmeklubber.