Følger du vores svømmeskole på facebook?

31
mar

Tritons svømmeskole handler alt om at lære børn i alle aldre at svømme. Det handler også om at skabe et godt foreningsliv og få børn i alle aldre om at få sig til at føle sig en del af en forening – og dermed en del af “noget større”.

Derfor vil vi i Triton rigtig gerne kommunikere meget mere om det foreningsliv der er i svømmeskolen, som på mange måde adskiller sig fra det foreningsliv der udspiller sig i Tritons konkurrenceafdeling, hvor vores dygtige svømmere svømmer for at skabe flotte resultater og blive en del af den elitære del af Dansk svømning.

Selvom svømmeskolen, TRI og motionsafdelingen og konkurrenceafdelingen alle er vigtige brikker i den samlede Svømmeklubben Triton må vi erkende, at de kommunikative knapper vi ønsker at trykke på er ret forskellige og derfor har Svømmeskolen Triton nu fået sin egen Facebook side.

På denne side vil vi kommunikere meget mere om hvad der sker i svømmeskolen. Vi vil begynde at reklamere mere for at nå ud til folk i Ballerup om omegn der måske ikke kender os så godt endnu, og vi også promovere nogle af de mange arrangementer vi går og planlægger for vores svømmere i svømmeskolen.

Vi har brug for din hjælp til at sprede det gode budskab og håber derfor du vil gå ind og følge siden

www.facebook.com/Tritonsvoemmeskole

Vi håber at få rigtig mange følger i løbet af kort tid – lige så snart vi har følgere vil vi begynde at poste ting og lave reklamer – f.eks. for de spændende sommersvøm hold som vi åbner lige om lidt.

Har du gode ideer til tiltag i svømmeskolen eller kunne du tænke dig at hjælpe til med at lave arrangementer for børnene i svømmeskolen sidder vi altid klar til at høre fra dig.

Mange hilsner
Susanne
Formand for Svømmeklubben Triton Ballerup

Leave A Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *