TRITON har indgået et samarbejde med UNICEF og Ballerup Kommune

21
feb

TRITON har indgået et samarbejde med UNICEF og Ballerup Kommune og omdøber derfor det traditionsrige TRITON Open til UNICEF By Open 2017.

TRITON promoverer igennem stævnet UNICEF’s arbejde med at indsamle midler til projektet “uddannelse til alle” som skal sikre uddannelse til børn i verdens fattigste lande.

“Vi ser det som en god mulighed for at skabe noget opmærksomhed omkring UNICEF’s arbejde og da TRITON Open altid tiltrækker en masse mennesker, ser vi samtidig også gode muligheder for lokale virksomheder for, at indgå i samarbejdet omkring projektet”, udtaler Tritons bestyrelsesformand.

Lokale virksomheder kan blive eksponeret sammen med UNICEF på ca. 200 t-shirts under stævnet som traditionelt set tiltrækker meget opmærksomhed. Virksomheder, som indgår i samarbejdet, får samtidig mulighed for at reklamere i hallen under hele stævnet som varer i 3 dage.

Kunne dette være interessant for din virksomhed, eller kender du en som kunne være interesseret i dette, så kontakt os endelig. Hjælp os gerne med at sprede budskabet.

Læs mere om Unicef by og projektet “Uddannelse til alle” her:  https://ballerup.dk/unicefby/om-unicef-2017

 

Leave A Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *