Svømmeklubben Triton ansætter svømmeskoleleder

18
jul

Triton ønsker at drive fremtidens svømmeskole og optimere både kvalitet, læring og foreningsliv i svømmeskolen. og for at kunne indfri det ønske har vi nu ansat en svømmeskoleleder 25 timer om ugen.

Suzanne Qvist Christiansen, som er 38 år, startede til svømning i Triton som barn, og har fulgt klubben i årevis – både som svømmer og underviser. Udover dette har Suzanne i en årrække undervist børn i Swimmix, som er kendt for at udbyde svømmeundervisning af høj kvalitet. Ved siden af sin svømmegerning har Suzanne erhvervet sig som selvstændig erhvervsdrivende, og har i mange år arbejdet med salg af hospitalsartikler.

Suzanne kommer til at varetage en lang række administrative opgaver for svømmeskolen, ligesom hun kommer til, at have det ledelsesmæssige ansvar for alle Tritons svømmeskoleinstruktører.

Det bliver ligeledes Suzanne, som sammen med instruktørerne, frivillige og bestyrelsen, kommer til at stå for udviklingen af det foreningsliv vi håber, at kunne bibringe til Tritons svømmeskole ved hjælp af events og gennemtænkte og velfundamenterede svømmeskolekoncepter for vores medlemmer.

”Suzanne har en interessant profil for klubben, både fordi hun har mange års erfaring med svømmeundervisning af børn (og voksne), men også fordi hun har været vant til at arbejde meget selvstændigt og initiativrigt som selvstændig. Suzanne har en modenhed og ro, som jeg er overbevist om kan samle vores instruktører og skabe en fællesskabsfølelse blandt vores medarbejdere og også vores medlemmer. En fællesskabsfølelse der er nødvendig for at vi kan udvikle os i den retning vi ønsker. Samtidig ser jeg et enormt drive og en lyst til at være med til at skabe noget rigtig godt og jeg glæder mig meget til at få Suzanne i gang”, siger Tritons bestyrelsesformand Susanne Fischer.

Suzanne tiltræder den 15. juli og vil straks gå i gang med arbejdet med den nye sæson.

Mvh Bestyrelsen

Leave A Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *