Månedens profil “Stine Raaby Jensen”

10
nov

 

Lidt forsinket kommer her månedens profil for November 2017, som er Stine Raaby Jensen.

1/ Hvem er du og hvad kan du
Jeg er en rigtig Triton-kender, vil jeg selv betegne mig selv som. Udover at jeg har svømmet i klubben i over 14 år, så fik jeg den ære at være assistent-træner for det skønne årgangshold. Til daglig har jeg hovedet nede i bøgerne og studerer farmaci på Københavns universitet.

2/ Hvad er du glad for ved svømning 
Udover at det kolde vand er godt til at vække én op om morgen, så elsker jeg følelsen af at glide ubesværet igennem vandet og bare ligge hjernen op på kanten. Derudover elsker jeg det fede kammeratskab, som svømningen giver når man træner så mange timer sammen hver uge. Sidste men ikke mindst elsker jeg konkurrencerne, følelsen af at vinde og stemningen som opstår ved et stævne.

3/ Hvad kan gøre dig sur 
Det er ikke tit at jeg bliver sur, men hvis folk smasker, det kan jeg godt blive lidt irriteret over.

4/ Hvad er din livret 
Jeg elsker jo mad, så det er et svært spørgsmål. Mit motto er: ”God mad, gør Stine glad”. Men hvis jeg skal komme med en ret jeg altid kan spise, så er det nok risalamande eller thaisuppe 😉

5/ Hvad er din største uvane 
At være lidt for hård ved mig selv en gang imellem. I og med at jeg har været så konkurrence-mindet og struktureret igennem hele min svømmekarriere, så er min hjerne indstillet på at der altid er noget man kan gøre bedre, intet er helt perfekt. Det kan jo både være super godt og lidt trættende en gang i mellem.

6/ Hvad er dit speciale 
Det er helt klart rygcrawl, da jeg ikke så godt kan lide at få vand i hovedet 😉

7/ Hvad er dit bedste resultat
Mit bedste resultat er nok mine 31 DM medaljer, hvis man må vælge lidt bredt. Jeg havde helt glemt hvor mange Danmarks mesterskaber jeg egentlig har været med til i løbet af min karriere 😅 Puha en masse træningstimer der ligger bag

8/ Hvad er dit største ønske 
Fred på jord, er jo en klassiker 😉 Men generelt at jeg går en god fremtid i møde, og at jeg får oplevet nye spændende ting.

9/ Hvem er dit forbillede 
Jeg har ikke ét specifikt forbillede, men er meget inspireret af folk som virkelig går op i noget, om det så er svømning eller andre ting.

10/ andet…
Jeg håber at Triton bliver ved med at have den succes og kampgejst de har haft indtil videre. For: “Glade svømmere er gode svømmere”

 

Leave A Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *