Lokal konsulentvirksomhed indgår sponsorsamarbejde med den lokale svømmeklub

29
apr

Idrætsklubber har i mange år haft svært ved at tiltrække sponsorer.
Derfor går den succesrige lokale svømmeklub Triton Ballerup nu nye veje.
”Det er vigtigt for os, at finde nye måder at tiltrække samarbejdspartnere på. Tiden er ikke til at virksomheder bare betaler en masse penge for ingenting, så derfor overvejer vi hele tiden, hvilke ydelser vi kan give tilbage, og hvordan vi skaber bedst mulig eksponering for virksomheden”, fortæller Svømmeklubbens formand Susanne B. Fischer.
”Vi er kommet frem til, at det vigtige i sponsorsamarbejdet ligger i den sidste del af ordet, nemlig i samarbejdet. Udover at de lokale sponsorer giver klubben større mulighed for at gøre vores vision til virkelighed, får vi også værdifulde indspark omkring virksomhedsdrift og ledelse. Noget vi mener Winholistic ApS er excellente til. Derfor har vi netop indgået en sponsoraftale med denne lokale konsulentvirksomhed, som har domicil i World Trade Center i Ballerup.
Til gengæld vil vi gerne promovere virksomheden, både i lokalsamfundet og når svømmerne deltager i stævner og events i hele Danmark” slutter Susanne, der er meget glad for både den økonomiske og professionelle faglige støtte som Winholistic yder til klubben.

”Når Winholistic ApS vælger at tegne et større sponsorat med vores lokale svømmeklub Triton, er det fordi vi gerne vil hjælpe klubben på alle planer, ikke mindst med at kunne give svømmerne endnu bedre betingelser”, siger Peter Winther, der er direktør i konsulentfirmaet Winholistic ApS.
”I vores daglige arbejde med at hjælpe virksomheder med at øge deres in- og eksterne loyalitet, oplever vi ofte, at de mest succesfulde mennesker, er dem der har en klar forståelse af, at man skal arbejde hårdt, træne meget og aldrig give op. Netop denne ånd er noget en eliteklub som Triton kan give de unge mennesker med i bagagen.
Peter Winther har selv to teenagedøtre, der spiller tennis på eliteniveau. Begge har gået i idrætsklasse på Hedegårdsskolen, sammen med en masse af svømmerne fra Triton.
”Gennem hele deres opvækst med sport, har de lært sig dyder, de efterfølgende får brug for i erhvervslivet.
Således oplever jeg sportsbørnene som dedikerede, konkurrencemindede, gode til at planlægge og har fra start lært selv at klare meget af det praktiske omkring deres sport. Planlægning og personlig effektivitet, fastsættelse af mål og vilje til at nå dem, er noget vi oplever som en mangelvare, mange af de steder vi kommer i erhvervslivet”, siger Peter Winther.

Sportsbørn vil vinde uanset om det er på banen, i vandet eller i klasselokalet.
”Sportsbørnene vil være bedst, uanset om det er til deres sport, bøjning af tyske verber, eller udarbejdelse af fysikrapporten.
Det er dog ikke kun karaktererne i klasselokalerne, de er gode til at score. De unge mennesker bliver også gode til at samarbejde, indordne sig, og så knytter de en masse gode venskaber og de får en god portion selvtillid via deres indsats og resultater”, fortsætter Peter Winther.
I Winholistic ApS vil vi gerne være med til at give disse hårdtarbejdende unge mennesker og deres klub et godt fundament at stå på. Det betyder meget både nu – og når de senere i livet skal ud og søge et job.
Da de gennem deres sport får den rette indstilling til, hvad der skal til, for også at blive en attraktiv medarbejder. For ambitiøse unge mennesker med vindermentalitet, står vi alle og har brug for” slutter Peter Winther.

Winholistic har valgt at sponsere svømmeklubbens 1. hold med 25 svømmere i alderen 12 til 16 år. Holdet træner 14 timer ugentligt, med supplerende styrketræning. Holdet deltager i alle Tritons lokale stævner, ca. 7 invitationsstævner, samt ca. 4 årlige mesterskaber. Målsætningen for holdet er, at svømmerne deltager ved nationale årgangs- og juniormesterskaber, en målsætning som allerede nu indfries rigtigt flot.
Der er endda et par svømmere som er på vej til et internationalt ”gennembrud”. De deltager i de europæiske mesterskaber og i Landsholdssamlinger for de relevante årgange.

Leave A Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *