Årets Årgangstræner 2014/2015

1
okt

Årgang

Så er det tid til at stemme på hvem der skal være Årets Årgangstræner. Trænerne er nomineret på baggrund af deres arbejde i sæsonen 2014/15 af et udvalg nedsat af DSTS bestyrelsen. Du stemmer ved at give point til det forskellige trænere. Du skal give den træner du mener har udmærket sig mest i sæsonen det højeste antal point, den træner du mener har udmærket sig næstmest skal du give det næsthøjeste antal point og så videre indtil du har uddelt alle pointene. Trænere der ikke er medlem af DSTS kan godt vinde titlen som Årets Årgangstræner, dog skal man være medlem af DSTS for at kunne afgive sin stemme.


Lars Madsen (SIGMA)

Lars er nomineret til årets årgangstræner på baggrund af hans arbejde med Sigmas årgangssvømmere. Lars har formået at løfte en allerede dygtig flok svømmere til et endnu højere niveau. Dette kulminerede i at Sigma fik 23 medaljer til DÅM-L, vandt DHM-Å samt kvalificerede fem svømmere til Nordiske Årgangsmesterskaber.


Kirsten Detlev (VEJLE)

Kirsten er nomineret til årets årgangstræner på baggrund af hendes arbejde med årgangssvømmerene i Vejle. Dette arbejde har vist sig både i forbedrede resultater samt at Vejle er blevet en faktor man skal regne med når der opgøres medaljestatistikker til diverse årgangsmesterskaber.


Kim Lie (KVIK)

Kim er nomineret til årets årgangstræner på baggrund af hans arbejde med Kvik Kastrups årgangssvømmere. Dette resulterede i at Kvik blev tredje mest vindene klub til DÅM-L samt at de formåede at kvalificere 4 svømmere til Nordiske Årgangsmesterskaber.


Kenn Gottschalck (TRITON)

Kenn er nomineret til årets årgangstræner på baggrund af hans arbejde med Triton Ballerups årgangssvømmere. Han har de seneste år formået at markere Triton helt fremme i dansk årgangssvømning med flere svømmere hvilket også viser sig ved at Triton formår at vinde sølv ved DHM-Å.


Rasmus Vilsgaard Kristensen

Rasmus er nomineret til årets årgangstræner på baggrund af hans arbejde med Mikkel-Emil Rosenbum og Andreas Kaas frem mod DÅM-L samt NÅM. Ved sidst nævnte stævne formåede drengene tilsammen at vinde 6 guldmedaljer, 4 sølvmedaljer og 1 bronzemedalje.

Leave A Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *